AppleMark

Pellarskogens Uma

Pellarskogens Uma 14249/00 (NJCH Afferns Birk – NJCH Østbergets Konnie) var valpen vi beholdt fra første kullet i Pellarskogen.

På bildet ser dere Uma røyse rype under Nordisk Pointermatch i 2007, en rype som Hans Simensen som gikk som skytter felte og som Uma knallapporterte mens æ trynte i lyngen i et forsøk på å stoppe henne.

NPKmatch07

I 2007 fikk vi det ærefulle oppdraget å representere NPK under Nordisk Pointermatch på Kongsvold en match som vi var med på å vinne samens med Black Luckys Rapp e/f Per Ola Brekke som ble beste hund individuelt,  West Points Emil e/f Øystein Johnsen og Red Taps Luis Figo e/f Bjørn Smistad.

MariannUmajakt

Uma var ingen unghundstjerne, og effektiviteten hang ikke helt på greip med tidlig utviklede søksegenskaper. Etter hvert med mye jakt og trening ble konsentrasjonen bedre og bedre og vi fikk mange flotte jakt og prøveopplevelser med henne. På bildet har Mariann felt ei rype for henne,

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På bildet har ekvipasjen fått 1.pr VK m/CACIT på Altevannsprøven 25.03.07, helga før vant hun VK’en på Arnøyprøven med 1.pr VK finale.

NMvinterSemi06

Uma var den første hunden jeg førte til NM finale under vinter NM i 2006 etter 1.pr VK m/CK semifinale (bildet). I finalen ble vi uten fugl i slippene.

NMvinterFinale06

Fire av NM vinter finaledeltakerne dette året tilhørte Tromsø, alle representerte hver sin rase. Anne Maj Krogh med KV, Stein Martinsen med ES, Ole med Pellarskogens Uma og Frank Gunnar Bjørn med GS.

Jaktprøver:
1 x 1.pr UK
2 x 2.pr UK
1 x 3.pr UK
1 x 1.pr AK
1 x 3.pr AK
5 x 1.pr VK
2 x 2.pr VK
3 x 3.pr VK
3 x 4.pr VK
3 x 5.pr VK
1 x CACIT, 1 x CK
1 x 1.pl Lag Nordisk Pointermatch

Utstilling:
3JK

Egenprestasjon NPK Datahound

PS! Klikk på bildet og klikk deretter på størrelse (1570 x 697) under bildet for å gjøre dataene mer «lesevennlig»

EgenprestasjonUma