Treningstur 12.01.13

Tinka Av Vor-Point har funnet sin fugl

Violet Road konsert fredag kveld kan være mer enn nok til å ta knekken på en treningstur i grålysninga morgenen etter. Da er det godt å ha gode treningskompiser som stiller på døra og henter.

Harald Hansen stilte med bil og bretonene Fi og Mia, Jim Møllnes med Tinka Av Vor-Point. Jeg hadde med Pellarskogens Kon og Pointnics Point.

Blandet føre og lite fugl å se, men moro å se et flott fuglearbeid av Tinka som fant sin fugl på andre siden av ei halv åpen elv. Jim ga reisingsordre på god avstand for å slippe å krysse elva og Tinka røyste villig og presist enkeltrype og var komplett rolig på ordre.

Neste rype observerte vi i lufta langt ute, og kom fra et område hvor Point befant seg høyt oppe i ei li. Forsøkte å stoppe han på fløyta da han tok av etter rypa men det var nytteløst og «ramphunden» drog til fjells og ble borte til godt inn i neste slipp!!!

Flere ryper så vi ikke på denne turen, men vi gleder oss over de hundene som virker i god rute mot prøvestart. Og så jobber vi videre med de hundene som ser ut til å ha litt igjen…. 🙂