Treningstur 03.03.13

Pellarskogens Kon sekunderer sin fader Pointnics Point

I dag ble det en flott treningstur med Point og Kon og vår yngste datter Line. Fantastisk vær men som dere ser av bildene så var det lite snø på yttersiden så skiene ble det ikke bruk for. Line fikk føre Kon og var den som ordnet opp i hans fuglsituasjoner i dag 🙂

Line med Kon og Point

Line med Kon og Point på dagens treningstur

I går startet jeg ut i VK kvalifiseringen her i Tromsø med Point og Kon. Kon ble borte like etter slipp i uoversiktlig terreng og kom ikke til rette før jeg kalte han inn når slipptiden var over og  dermed var han utslått.

Point hadde stand og avanser på løpende fjellrypeflokk i bratt li hvor vi ikke kom oss opp i situasjonen før rypene lettet, og i tillegg støkk og sjanse. Dermed var også han ferdigbedømt til lunsj.

Slik kan jaktprøvesporten også være med mye trening og forberedelser på forhånd, men med korte dager i fjellet når det virkelig gjelder!

Vi fikk i alle fall sett mange gode ekvipasjer gjennom første runde, noen som lyktes og noen som led samme skjebne som oss. Om 14 dager er det nye muligheter i VK på Tromsøprøven II.