Pointnics Point er tatt ut til NM Lag Høyfjell 2014

Fikk en hyggelig telefon fra NPK avlsråd med spørsmål om Pointnics Point kunne være med å representere NPK på NM Lag 2014 som arrangeres torsdag 04.09.14 på Hjerkinn!

Jeg svarte selvfølgelig JA med forbehold om jeg fikk transport til Point sørover da jeg allerede hadde bestilt fly til meg selv for å dømme 3 dager under NM arrangementet samme sted!

Nå er transport ordnet, Point blir med meg sørover og muligens blir han stilt på NM individuelt også, men det er noe usikkerhet rundt fører til Point som er forhindret i øyeblikket!

NJCHSnorreKniv

Oppdretter Snorre Nicolaisen har sendt oss en hyggelig oppmerksomhet, vi ble stum av glede!

Point gjorde en hederlig innsats på NM Lag Høyfjell hvor laget ble nr 4!

NMLagHoi040914

På laget stilte fra venste Black Luckys Inge e/f Knut Gunnar Sørlie, Pointnics E I Point e/f Ole Ingebrigtsen og Eidemlias Raya e/f Bjørnar Eidem.

Deretter startet han ut i NM individuelt med Frode Stenerud som fører i kvalifiseringen! Her viste han frem sine solide søkegenskaper og tok seg videre til semifinale på søk. I semifinalen var Ole Frøland fører og også her viste han frem sine solide søkegenskaper men ble etterhvert borte! Han ble funnet i stand etter noe leting med Joker sekunderende bak! Når fører og dommere kom til gikk Point på uten å presentere fugl og da ble summen av lenge borte og tom stand utslagsgivende. Fattig trøst at partiet så fugl lette like foran Point før dommere og fører kom til, det ble ingen NM finale i 2014!

Tusen takk til Frode Stenerud og Ole Frøland som stilte villige opp som førere for Point mens jeg gikk som dommer under hele NM arrangementet!